Shine

Váratlan helyről érkezett a szezon legrondább karácsonyi csúnyapulcsija

Szinte dicsőség ilyen csúnyát tervezni.

A karácsonyi csúnyapulcsik körül évről-évre nagyobb a felhajtás. A kötött giccspulcsik igazi slágertermékek, itt is láthattatok már pár sikerdarabot az idei szériából, de akkor még mi sem tudtuk, micsoda gyöngyszem készül a Meki fast food királyságában.

A McDonald’s ugyanis egy komplett ruhakollekcióval örvendeztette meg a sültkrumpli-imádókat, köztük azzal az ünnepi szvetterrel, melyen az arany boltívek karácsonyi füzérként futnak körbe, az égősorok mintázata pedig, mint megannyi apró ketchup és mustárfolt ékeskedik a zöld ruházaton.

Karácsonyi csúnyapulcsi is van már a Mekiben. fotó: https://goldenarchesunlimited.com)

Ha mindez nem volna elég, vagy csak szeretnénk teljesen elmerülni a sültkrumpli-dizájnban, találhatunk a kollekcióban Mekis pólót, zoknikat és rövid nacis szettet is, ezeket azonban már nem a karácsony szelleme lengi körbe, szimplán a krumplik szépsége az, ami visszatükröződik rajtuk.

A Mekinek egyébként nem ez az első kalandja a divatvilággal. A Moscinóval évekkel ezelőtt készített már közös ruhakollekciót, amely ráadásul igazi kifutói darabok voltak, nemrég pedig a Vetements luxusmárka emelte be a fast food óriás dizájnját 2020 tavaszi-nyári kollekciójába.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top