nlc.hu
Trend

Kiderült, hogy teljesen rosszul tűrjük be az ingünket

Minden, amit az ing betűréséről tudtunk, hazugság

Az indiai stíluscoach videóját arról, hogyan is kell jól csinálni, már több mint 368 ezren nézték meg.

A felnőttkor egyik visszatérő eleme, hogy rájövünk arra, valamit, ami rutinműveletnek hittünk, rosszul csinálunk. Nemrég egy indiai, magát stíluscoachként azonosító nő sokkolta az internetet videójával, melyben pillanatok alatt bebizonyította, minden, amit az ingek betűréséről tudunk, merő tévedés – írta meg a The Sun.

Vállfák egy üzletben.

Fotó: Pixabay

Tanistha Basu, akit @tanisthabasu néven rendszeresen oszt meg az Instagramon 143 ezer követőjével öltözködési tippeket, a rövid felvételen bemutatta, nem szabad az inget végiggombolni és egyszerre betűrni a szoknyánkba vagy nadrágunkba. Úgy ugyanis a felgyülemlő anyag esztétikátlan kitüremkedést eredményez. Helyette az utolsó néhány gombot szabadon kell hagyni és az ing szárait egymással keresztezve kell azokat külön-külön begyűrni. A szűk pólók esetén szintén hiba a legegyszerűbb megoldást választani. Ehelyett össze kell csomózni és vissza kell fordítani a póló alját, azaz, igazából alig vagy egyáltalán nem is tűrjük be.

 

De a Bengaluruban élő Tanistha nem csak az ingekhez ért. Azzal kapcsolatban is készített már videót, hogyan lehet izgalmas, új módokon felkötni a sálat, mik azok az elsőre talán furcsának tűnő színkombinációk, amit egyszerűen ki kell próbálnunk, illetve miket érdemes felvenni akkor, amikor úgy érezzük, fel vagyunk puffadva. Ezenkívül szintén készített egy videót arról, milyen csizmákat érdemes kombinálni különböző nadrágokkal és javaslatokat tett arra is, mit viseljünk, ha bulizni megyünk.

Az összes videója közül eddig azonban a legnépszerűbb egyértelműen az, amelyik az ingek és pólók betűrésének helyes módját fedi fel. A cikk írásakor a videót már több mint 368 ezren megtekintettek.

A közösségi média világában egyre népszerűbbek a divattippeket megosztó influencerek, és nemcsak sokan vannak, hanem sok féle stílust is képviselnek. A Z generáció körében népszerű extrém, rikító színeket előszeretettel használó különc megjelenés hívei éppúgy találnak stílus coach-ot, mint azok, akik a hagyományosabb, klasszikusan nőies módon szeretnének öltözni, vagy éppen gothként érzik magukat a legjobban. 

Korábban készítettünk egy összefoglalót 10 olyan divatinfluenszerről, akiket érdemes követni. A cikk itt olvasható el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top