nlc.hu
Trend

Karácsonyi ajándékok a Triumphtól

Ajándékozz kifinomultságot és kényelmet Triumph-fal!

Találd meg a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteidnek a Triumph kínálatából!

Családod női tagjai vagy a barátnőid számára keresel ajándékot karácsonyra? Egy sikkes fehérneművel, egy elegáns hálóruhával, vagy egy mutatós, minőségi otthoni öltözékkel nem nyúlhatsz mellé. Válassz nekik valamit a Triumph kollekciójából!

Kifinomultság

Amourette Roccoco

Amourette Rococo

A csipkés fehérneműk az ünnepek eleganciáját csempészik a hétköznapokba. A márka kínálatában több különféle stílusú csipkés kollekcióból is válogathatsz. A Vivid Spotlight darabjai a modern letisztultságot képviselik. A finoman elasztikus anyagú modelleket puha csipkével díszítették, így láthatatlanok maradnak a ruha alatt. A Lavish Spotlight melltartók és alsók a pazar érzékiség megtestesítői: a gyönyörű csipkéket pompás hímzésekkel párosították. A rugalmas, lélegző anyagból készült, elasztikus csipkével és bársony szegéllyel díszített Velveteen Sensation fehérneműk diszkréten teszik formásabbá és tónusosabbá az alakot a kritikus területeken. Az Amuorette Rococo és Charm termékcsaládok rugalmas, finom, újrahasznosított anyagokból készült modelljei pedig mindennapi kényelemérzetet adnak a különleges alkalmakkor is. 

Megnézem
Összes kép (20)

 

A Triumph melltartói rendkívül széles fazonválasztékban, merevítős és merevítő nélküli verzióktól kezdve a párnázott darabokon át egészen a nagy kosaras vagy épp mellkisebbítő verziókig számos változatban elérhetők és párosíthatók a legkülönfélébb szabású alsókkal a tangától a magas derekúig, mindez a klasszikus fekete és vörös mellett a bézs, a burgundi, a csokoládé és a kék legelegánsabb árnyalataiban. Bármilyen alkathoz és ízlésvilághoz találhatsz közöttük megfelelőt.

Elegancia

Nightdress Satin

Nightdress Satin

A prémium minőségű anyagokból készült hálóruhák még édesebbé és komfortosabbá teszik a relaxáció és a pihenés óráit. A Triumph termékskáláján megtalálhatók a selymes és elegáns szatén- és csipkehálóingek ugyanúgy, mint a laza, de mutatós pizsamák és persze a színben és stílusban hozzájuk illő köntösök is.  

Megnézem
Összes kép (8)

Kényelem

Thermal

Thermal

Kényelmes, minőségi és mutatós otthoni ruhákra mindenkinek szüksége van. A Climate Control kollekció darabjait természetes, puha, bordás szövetből varrták, mely klímaszabályozó technológiájának köszönhetően képes alkalmazkodni a testhőmérséklethez és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, így mindig kellemes viselet. A Thermal termékcsalád modelljei a kötötthöz hasonló, újrahasznosított, hőszabályzó anyagból készültek. A különböző szabású, neutrális árnyalatokban kapható felsők és alsók mix’n’match jelleggel, sokoldalúan kombinálhatók egymással.

Megnézem
Összes kép (12)
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top