nlc.hu
Trend

Idősebbnek kinéző 12 éves ez az amerikai futballista

Hihetetlen, de még csak 12 éves ez az amerikai futballista

Sokan megkérdőjelezik, hogy az U12-es korosztályban játszó fiú valóban 12 éves.
Jeremiah Johnson amerikai futballista, akiről nem hiszik el, hogy 12 éves

Az emberek képtelenek elhinni, hogy egy fiatal texasi amerikaifutball-játékos csupán 12 éves, miközben minimum kétszer olyan idősnek tűnik.

Jeremiah Johnsonra azután figyeltek fel az Egyesült Államokban, hogy a közösségi médiában fotók jelentek meg róla, amelyeken az U12-es utánpótlás-korosztály legértékesebb játékosának járó díjat tartja a kezében.

Csapata, a Dallas Dragons Elite Academy megnyerte a 2022-es ifjúsági nemzeti bajnokságot Miamiban, és Johnsonnak ítélték a megtisztelő trófeát. A fotó több ezer lájkot és gratuláló kommentet gyűjtött, de a legtöbb hozzászólót Jeremiah kora érdekelte. Egyszerűen nem tudták elhinni, hogy a fiatal sportoló csupán 12 éves, egyesek a születési anyakönyvi kivonatának nyilvános bemutatását követelték.

Voltak, akik a fiú tetoválását hozták fel érvként arra, hogy biztosan nem lehet 12 éves, mások a bajuszára hivatkoztak. A gyerek anyja később tisztázta, hogy a tetoválás nem valódi, de a bajusz és a szakáll bizony az.

A 12 éves fiú állítólag 180 centi magas, és 90 kilogrammot nyom. És ha már most ilyen jól játszik, ki tudja, mi lesz belőle, mire 2027-ben főiskolára kerül…

Hasonló helyzet általában fordítva szokott előfordulni, amikor egy felnőtt jónéhány évet letagadhatna, ez a 46 éves anyuka például tinilánynak tűnik. 

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Instagram/callme_mr.4x_)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top