nlc.hu
Trend

16 évesen kezdett őszülni Lauryn, 22 évesen megbékélt ősz tincseivel

16 évesen kezdett őszülni Lauryn, 22 évesen megbékélt ősz tincseivel

Lauryn-nak elege lett, hogy állandóan festenie kell a haját.

Lauryn Caldwell mindössze 16 éves volt, amikor észrevette, hogy ősz hajszálai vannak. Miután órákat töltött azok kitépkedésével, a most 22 éves Lauryn elkezdte festeni a haját, mindössze 18 évesen.

Kis idő elteltével elege lett abból, hogy háromhetente kellett festeni a tincseit. „16 évesen, középiskolás koromban vettem észre az ősz hajszálaim, és sokszor kényelmetlenül éreztem magam, mert az emberek megbámultak. Nem sok ősz hajú fiatalt látni. Egyik szülőm sem őszült fiatalon. Régen eltüntettem az ősz hajszálaimat úgy, hogy kitéptem őket a tükör előtt, mivel a szüleim nem engedték, hogy fessem. Azt mondanák, nincs mit szégyellnem” – mesélte a fiatal lány, akinek végül megengedték, hogy feketére fesse a haját, de észrevette, hogy amikor a festék elkezdett lenőni, a szürke még nagyobb kontrasztot adott a sötét hajfestékkel. A lánynak elege lett, végül megbarátkozott ősz tincseivel, amit ma már büszkén visel.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top