nlc.hu
Trend

Kézitáska-gyűjtemény

Kiakadt a net, miután valaki bemutatta a táskákkal teli gardróbját

Nagy volt a felháborodás a Facebookon, amikor egy ausztrál nő megosztotta a kézitáskagyűjteményét. Egy komplett, rendben tartott kézitáskaszobát látunk a Yahoo ausztrál kiadásának képein:

Színek szerint rendezve (Fotó: FB)

Színek szerint rendezve (Fotó: FB)

A táskák rendben, színek szerint szétválogatva, mintha egy boltban járnánk.

Bár a bejegyzés pillanatok alatt többezer like-ot kapott, a kommentelők azonnal nekiálltak szétszedni a táskatulajdonos nőt. Volt, aki szerint egy harmadik világbeli országot jóllakathatna a táskák árából, más pedig azzal gyanúsította, hogy nem is magánszemély, hanem egy táskakereskedés.

Voltak azonban támogató hozzászólások is, akik arra biztatták a tulajdonost, hogy ne törődjen a negatív hangokkal.

Később írt a posztoló is. „Sziasztok, köszönöm a kedves hozzászólásokat. Azért tettem közzé, mert szeretek szervezni, és látni, hogy minden csodálatos ötletetek inspiráló. Hadd szögezzem le, hogy ezeknek a táskáknak a többsége különleges, de nem drága, hanem csak csinos. És igen, mindegyiket használom. Még a tisztításukat is élvezem” – írta a nő, aki elárulta, hogy egy bordó Michael Kors táska a kedvence, amit a legjobb barátjától kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top