nlc.hu
Trend

Rászólt a férj az anyukára, mert túl lenge öltözetben hordja suliba a gyerekeket

Megszólta a férj az anyukát, mert aligruhában akart a suliba menni a gyerekekért

Ezért hát átöltözött, és így indult az iskolába.
Lenge ruhában és hosszú estélyiben egy anyuka

A két gyerek büszke anyukája gyakran oszt meg családi videókat a TikTokon, ő és férje is szemmel láthatóan élvezik az így szerzett népszerűséget. Az egyik legnagyobb port kavart posztjuk arról szólt, hogy a férfi kifogásolta a szőke anyuka öltözetét, amiben suliba indult volna a gyerekekért.

Elaine méltatlankodva mesélte, hogy a férje megkérte, öltözzön át, mert az első szettje túl lenge, és a kelleténél többet mutat magából. A két részből álló ruha valóban nem szokványos, de a hozzászólók többsége szerint ettől még teljesen rendben van, és nyugodtan felvehette volna így is, hogy az iskolába tartott.

Azok a kommentelők sem tartották magukban a véleményüket, akik szerint igaza van a férjnek, ilyen öltözékben szerintük igenis illetlenség gyerekek közé menni. 

Az anyuka megszívlelte a ház urának intelmét és egy hosszú ujjú, sokat takaró ruhába bújt, igaz, ezt pedig flitterek borítják. A férfi örömmel konstatálta az átalakulást, és a második ruhát már jóvá hagyta. 

A követőik szerint nem szabadna hagynia, hogy a férje döntse el, milyen ruhát vehet fel, sőt egyenesen felháborítónak tartották, hogy egyáltalán szót emelt az első szettet látva. „Aranyos és nyárias volt, nem volt benne semmi, ami miatt ne lett volna jó választás” – írta egyikük, akiknek sokan igazat adtak: „Én is így gondolom! Egy férfinek sem lenne szabad beleszólnia abba, hogy öltözik fel a felesége!”

Volt, aki még ennél is messzebbre ment: „Magat ismerve biztos, hogy én egy még meredekebb ruhát vettem volna fel másodiknak! Hahaha, lehet, hogy ezért is váltam el már kétszer?” – tette fel magának a költői kérdést.

Forrás: Via, Fotó: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top