nlc.hu
Trend

Pucér menyasszonyiruha-trend

Jön a pucér menyasszonyiruha-trend

Legalábbis, ha hihetünk az ausztrál modellnek, aki megdöbbentően keveset takaró esküvői ruhában ment férjhez.
Cat McNeil esküvője

Már egy ideje divatban vannak az áttetsző részletekkel feldobott, esetleg felsliccelt oldalú, netán mély hátkivágású outfitek általában, és konkrétan menyasszonyi ruhák – az uralmuk pedig abszolút töretlennek látszik. De a finom megoldások már nem ütik meg a vagányabb menyasszonyok ingerküszöbét. Ezért ők vagy kombinálják az extrákat (csipkebetét és oldalt slicc, valaki?), vagy ha még több fűszerre vágynak, akkor valószínűleg követni fogják Cat McNeil modell példáját, és aligruhában állnak oltár elé.

Az ausztrál modell ugyanis – aki egyébként is bevállalós stílusáról, és meztelen Instagram-fotóiról ismert – a napokban ment feleségül az amerikai kosarashoz, Miles Plumlee-hez a New York-i városházán. Az alkalomhoz Cat nem elégedett meg egy szokványosan szexi esküvői ruhával; az nem illett volna hozzá. Ezért egy 1740 dolláros (több, mint 600 ezer forintos) darabot választott a Mônot nevű francia márkától, mely csupán elöl-hátul takarta őt valamennyire.

A Mônot ruhája ugyan fehérnek fehér, de gyakorlatilag itt áll meg a hagyományos menyasszonyiruha-skálán. Oldalt nemhogy felsliccelt, de egyenesen hiányzik az anyag, az elülső és hátsó leplet egy-egy csini masni és egy-egy pánt tartja össze. Így Catnek mindkét lába és majdnem az egész hasa is kint van. A ruha alá pedig éppen emiatt nem is vehetett fel fehérneműt – ami nyilván meg is látszik az esküvőjükről készült alábbi videókon (Cat két felvételt is posztolt, ne felejts el lapozni!).

A bevállalós (és villantásveszélyes) ruha természetesen önmagában elég statement, ezért, ha felülnél a modell által forradalmasított pucér menyasszonyiruha-trendre, akkor érdemes követned a példáját: a haját egyszerű kontyba fogta (semmi flanc), ahogy nem extrázott a sminkjével sem, a kiegészítőket pedig teljesen elhagyta. Ezáltal pont annyira lesz merész az outfit, hogy még éppen nem lép át az ízléstelen-területre – így kell ezt csinálni!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top