nlc.hu
Trend

Ördög Nóra talpig csipkében

Ördög Nóra egy szál csipkében pózol

Ördög Nóráról bevállalós fotók kerültek fel közösségi oldalára.

Ördög Nóra ledobta a ruháit, és egy szál csipkében, melltartó és bugyi nélkül mutatta meg magát közösségi oldalán.

Ördög Nóra ledobta a textilt

(Fotó: Olajos Piroska/fotocentral)

Az alsóneműt mellőzte és csak egy lenge vörös, csipke darab takarta testét. Az már biztos, a közzétett képek láttán sokan cserélnének helyet Nánási Pállal – írja a Blikk.

Nemrég a házaspár a YouTube-csatornájukon számolt be arról, hogy egyéjszakás kalandokba vágtak bele idén egymással, hogy fenntartsák a szerelmüket.

“A gyerekek, a munka, a napi mókuskerék annyira könnyen el tudják vinni a figyelmet a legfontosabbról. Pedig, ha mi egymással jól vagyunk, minden más is rendben lesz. (…) Közös fogadalmunk, hogy nagyon oda fogunk figyelni arra, hogy meglegyenek ezek a kettesben töltött idők. (…) Visszahozzuk az életünkbe azokat az egyéjszakás kalandjainkat, amikor meglepjük a másikat váratlanul azzal, hogy ’Na, most indulás van valahova!’, és akkor elszöktetjük a másikat. (…) A meglepetés ereje nagyon fontos, és az, hogy kicsit le kell válni a gyerekekről ezekre az estékre, és csak kettesben lenni, hogy tudjatok egymásra koncentrálni” – mondta a kétgyermekes tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top