Álomszép menyasszonyi ruhák, amiket vörös szőnyegen viseltek a hírességek

M. N. | 2023. Március 09.
Többek között Sarah Jessica Parker és Lady Gaga is választott már gálaruhát menyasszonyoknak szánt kollekcióból.

A hosszú, fehér ruhát elsősorban menyasszonyi öltözékként tartjuk számon, azonban a viselet a vörös szőnyegen is népszerű, szinte minden nagyobb gálán akad néhány olyan sztár, aki ilyet választ. A most következő kreációk eredetileg menyasszonyi ruhának készültek neves tervezők varróműhelyeiben, a hírességek azonban nem az oltár előtt, hanem a vörös szőnyegen vonultak fel bennük. És milyen jól tették!

Kate Hudson

Kate Hudson a 2010-es Golden Globe gálára a Marchesa divatház menyasszonyi kollekciójának egyik különleges modelljében érkezett. (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Winona Ryder

Winona Ryder a 2011-es Screen Actors Guild díjátadóra Alberta Ferretti esküvői kollekciójából választott ruhát. (Fotó: Getty Images)

Kristen Wiig

Kristen Wiig a 2015-ös Golden Globe gálán a francia Delphine Manivet esküvőiruha-tervező egyik kreációjában jelent meg. (Fotó: Fairchild Archive/Penske Media via Getty Images)

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a 2017-es Golden Globe gálára Vera Wang egyik menyasszonyi ruháját öltötte magára. A kreációt Zeffirelli Rómeó és Júliája ihlette. (Fotó: Venturelli/WireImage)

Sofia Vergara

Sofia Vergara a 2017-es Emmy-gálára választotta ezt a sellő fazonú menyasszonyi ruhát Mark Zunino kollekciójából. (Fotó: David Livingston/Getty Images)

Adriana Lima

Adriana Lima egy Naeem Khan esküvői ruhában vonult fel a 2017-es Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén. (Fotó: Antonio de Moraes Barros Filho/FilmMagic)

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence az Arcélek, útszélek című dokumentumfilm premierjére érkezett ebben az L. Wells esküvői ruhában. A tervező, Lauren Wells a színésznő unokatestvére. (Fotó: Kevin Winter/Getty Images)

Lady Gaga

Lady Gaga a 2019 Screen Actors Guild díjátadón parádézott ebben a magasan sliccelt Dior Haute Couture menyasszonyi ruhában. (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra a 2019-es Cannes-i Filmfesztiválon a The Best Years of a Life című film bemutatójára ebben a lenyűgöző Georges Hobeika esküvői ruhában libegett be. (Fotó: Andreas Rentz/Getty Images)

Elle Fanning

Elle Fanning szintén a 2019-es Cannes-i Filmfesztiválon, annak is a záróünnepségén viselt menyasszonyi ruhát, Reem Acra kollekciójából. (Daniele Venturelli/WireImage)

Exit mobile version