nlc.hu
Trend

A pletykák szerint nem hívták meg a Kardashian családot a MET gálára

Lehet, hogy az idei MET-gála Kardashian- és Jenner-mentes lesz!

Vajon igaz a pletyka, hogy idén nem férnek bele a meghívottak listájába a Kardashianok és a a Jenner testvérek?

Egyes hírek szerint a Kardashianok – Kim, Khloe és Kourtney, valamint édesanyjuk, Kris és mostohatestvéreik, a Jennerek – Kylie és Kendall – talán nem kapnak meghívót az idei divatrendezvényre, amely május 1-jén kerül megrendezésre, írja az Economic Times. 

Kim és Khloe Kardashian

Kim és Khloe Kardashian (Fotó: Getty Images)

Egy új jelentés szerint a Vogue vezetője, Anna Wintour leszűkíti a vendéglistát az éves divatrendezvényen. Egy forrás a Page Sixnek elmondta, hogy a híres család nem került be a válogatásba.

 Míg a Vogue nem hajlandó kommentálni a jelentést, addig egy, a The Kardashians sztárjait ismerő bennfentes az IANS beszámolója szerint elzárkózott a pletykáktól, szerinte nem igaz, hogy a híres családot nem hívták meg a prominens rendezvényre.

Tavaly nagy port kavart, hogy Kim Kardashian a 2022-es MET gálán Marilyn Monroe egykori ruhájában jelent meg, amelyben az egykori sztár elénekelte az Egyesült Államok akkori elnökének, John Fitzgerald Kennedynek a Happy Birthdayt. Kim akkor azt is reklámozta (teljesen felelőtlenül), hogy komoly koplalásba kezdett csak azért, hogy beleférjen a ruhába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top