nlc.hu
Trend

Eva Longoria akkor és most

Hogy csinálja? Eva Longoria szinte semmit sem változott az elmúlt 15 évben

Eva Longoria is azok közé a sztárok közé tartozik, akik mintha egy napot sem öregedtek volna az elmúlt évtizedekben.

Március 15-én, azaz éppen ma ünepli 48. születésnapját Eva Longoria. A színésznőre szépségkirálynőként figyeltek fel, majd a kilencvenes évek végén kezdett meghallgatásokra járni. Évekig csak epizódszerepeket alakított, a világhírnevet aztán 2004-ben indult Született feleségek hozta meg a számára, melyben Gabrielle Solis szerepét alakította nyolc évadon keresztül. Ha összehasonlítjuk a sorozat idejében készült felvételeket a napjainkban készült fotóival, azonnal feltűnik, hogy olyan, mintha egész egyszerűen nem öregedne. Az alábbi két kép között 15 év telt el.

Eva Longoria 15 évvel ezelőtt és napjainkban

Eva Longoria 15 évvel ezelőtt és napjainkban (Fotó: Getty Images)

A színésznő egyébként saját bevallása szerint nem fél az évek múlásától, sőt!

„Elkerülhetetlenül megtörténik, szóval nem hiszem, hogy túl keményen kellene küzdenünk ellene. Az öregedést a bölcsességgel, a tapasztalattal és az érettséggel társítom. – fogalmazott a Prevention magazinnak adott interjújában. – Minden, ami az öregedéssel jár, megtörténik velem is. Én pedig azt mondom: oké, állok elébe. Pozitív dolgokkal azonostítom, nem pedig azzal, hogy ez itt a vég kezdete.”

Őt sem kerülik el persze azok a spekulációk, miszerint fiatalos külsejét nem vagy nem kizárólag a szerencsés genetikának, hanem szépészeti beavatkozásoknak köszönheti. A hírsztelések szerint orrplasztikán, mellnagyobbításon, ajakfeltöltésen és botoxkezeléseken is átesett már. A színésznő ezek közül azonban csak annyit erősített meg egy nyilatkozatában, hogy az első esküvője előtt valóban plasztikáztatta az orrát. A botoxot és az ajakfeltöltést azonban tagadta.

„Nem arról van szó, hogy ellenzem ha valaki ezt csinálja, de én félek a tűktől. Láttam műsorokat ezekről az eljárásokról és köszönöm, nem lérek belőlük. A tojásfehérjéből készült omlett, némi mozgás és a szemkörnyékápoló krém egyelőre elegendő” – fogalmazott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top