Hogy csinálja? Eva Longoria szinte semmit sem változott az elmúlt 15 évben

nlc | 2023. Március 15.
Eva Longoria is azok közé a sztárok közé tartozik, akik mintha egy napot sem öregedtek volna az elmúlt évtizedekben.

Március 15-én, azaz éppen ma ünepli 48. születésnapját Eva Longoria. A színésznőre szépségkirálynőként figyeltek fel, majd a kilencvenes évek végén kezdett meghallgatásokra járni. Évekig csak epizódszerepeket alakított, a világhírnevet aztán 2004-ben indult Született feleségek hozta meg a számára, melyben Gabrielle Solis szerepét alakította nyolc évadon keresztül. Ha összehasonlítjuk a sorozat idejében készült felvételeket a napjainkban készült fotóival, azonnal feltűnik, hogy olyan, mintha egész egyszerűen nem öregedne. Az alábbi két kép között 15 év telt el.

Eva Longoria 15 évvel ezelőtt és napjainkban (Fotó: Getty Images)

A színésznő egyébként saját bevallása szerint nem fél az évek múlásától, sőt!

„Elkerülhetetlenül megtörténik, szóval nem hiszem, hogy túl keményen kellene küzdenünk ellene. Az öregedést a bölcsességgel, a tapasztalattal és az érettséggel társítom. – fogalmazott a Prevention magazinnak adott interjújában. – Minden, ami az öregedéssel jár, megtörténik velem is. Én pedig azt mondom: oké, állok elébe. Pozitív dolgokkal azonostítom, nem pedig azzal, hogy ez itt a vég kezdete.”

Őt sem kerülik el persze azok a spekulációk, miszerint fiatalos külsejét nem vagy nem kizárólag a szerencsés genetikának, hanem szépészeti beavatkozásoknak köszönheti. A hírsztelések szerint orrplasztikán, mellnagyobbításon, ajakfeltöltésen és botoxkezeléseken is átesett már. A színésznő ezek közül azonban csak annyit erősített meg egy nyilatkozatában, hogy az első esküvője előtt valóban plasztikáztatta az orrát. A botoxot és az ajakfeltöltést azonban tagadta.

„Nem arról van szó, hogy ellenzem ha valaki ezt csinálja, de én félek a tűktől. Láttam műsorokat ezekről az eljárásokról és köszönöm, nem lérek belőlük. A tojásfehérjéből készült omlett, némi mozgás és a szemkörnyékápoló krém egyelőre elegendő” – fogalmazott.

Exit mobile version