nlc.hu
Trend

Eva Longoria bubifrizurája

Eva Longoria rövidre vágatta a haját, de megbánta

Új frizurát vágatott magának a színésznő a hónap elején, úgy tűnik azonban, hogy nem volt elégedett az eredménnyel.

A tőle megszokottnál sokkal rövidebbre vágatta a haját Eva Longoria. A színésznő új bubifrizurája a Chanel divatház által rendezett, a női filmesek előtt tisztelgő Academy Women’s díszebéden debütált a nyilvánosság előtt. A sztár stílusos módon, tetőtől talpig Chanelbe öltözött az eseményre, ami csak még inkább kihangsúlyozta a franciásan sikkes hajviseletet.

Eva Longoria

Eva Longoria 2023. november 9-én (Fotó: Jon Kopaloff/WireImage)

Bár az új frizura kiválóan állt neki, ő maga valószínűleg megbánta, hogy ennyire megkurtíttatta a tincseit, ugyanis egy hétig sem tartott ki a hajviselet mellett.

Eva Longoria

A színésznő november 15-én, majd 16-án (Fotók: Profimedia)

November 15-én a Harper’s Bazaar magazin Év Nője gáláján hátrasimított hajjal és műkonttyal jelent meg. Másnap pedig a L’Oreal Paris éves Women of Worth Celebration gálájára volt hivatalos, ahol már derékig érő, természetes hatású hajhosszabbítást viselt. Úgy tűnik ráadásul, hogy a műhajat nemcsak erre az eseményre rakatta fel, hanem tartósan hordja.

Eva Longoria

Forrás: instagram@evalongoria

A minap közzétett, 24 órán át látható Instagram-sztorijában ugyanis szintén hosszú hajjal látható a kisfia társaságában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top