Trend

Kertészkedjünk együtt!

Legyen bármekkora kerted, teraszod vagy balkonod, a tavaszi napfényben szinte érzed, ahogy hívogat a természet. Ideje, hogy a tél nyomait eltüntetve előkészítsd a nyári rezidenciád.

Metszeni, vetni

Az első feladatok még a kevésbé látványosak közé tartoznak. A fák és bokrok metszése csak a munka jóleső örömével ajándékoz meg, ahogyan az is, amikor a kerti ágyásokban, virágládákban a virágföld alatt eltűnnek a virághagymák, a fű- és virágmagokkal együtt. A munkád azonban nem hiábavaló, mire megérkezik a virágillatú tavasz, a Te kis oázisod is életre kel.

Magaságyás – egy szuper megoldás

Kertbe vagy teraszra, mindenhol jó ötlet, ha magaságyást telepítesz. Kézre áll, könnyen tudsz benne vetni és aratni, igazi játszótér az erkélyeden. Egy olyan parányi kert, amiben megteremnek a zöldfűszereid és a tépősalátád, nagyobb kertekben pedig valódi alternatívája lehet a klasszikus ágyásoknak, csak éppen védetten cseperedhetnek benne a növényeid.

Kertészkedjünk együtt!

Minőségi eszközök, megfizethető áron

A kerti munkák elvégzéséhez az ALDI saját márkái között szinte mindent megtalálsz, hiszen mi tudjuk, mire van szükséged. A feladatok profi megoldásához választhatod a GARDENLINE minőségi munkaeszközöket, környezeted otthonossá tételéhez pedig a BELAVI mutatós és praktikus kerti bútorait, kiegészítőit. A kiváló minőségű, mégis pénztárcabarát áron kínált ALDI saját márkák között természetesen a virágpalántákat, vetőmagokat és cserjéket is mind megtalálod. Nem kell mást tenned, csak fellapozni aktuális online akciós újságunkat, és összeválogatni a szükséges dolgokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top