Feltűnt valaha, hogy mennyire hasonlított egymásra Diana és Erzsébet királynő?

Debreceni Andrea | 2023. Március 30.
Ha megnézed a következő képeket, érteni fogod, mire gondolunk.

A tavaly elhunyt II. Erzsébet királynő öltözködése mindig is központi téma volt, ugyanis az uralkodó imádta a cukorkaszíneket, és kilencvenen felül is bátran viselte azokat, sokakat megihletve. Ugyanakkor nem ő volt az egyetlen, aki szeretett merészebb árnyalatok után nyúlni, Diana hercegnő is szívesen viselte ezeket a tónusokat. A két nem mindennapi nő outfitjeiből bőven lehet inspirációt gyűjteni, főleg most, amikor jön a tavasz és vele együtt végre előkerülnek a színek is a szekrényekből. A galéria azt is bizonyítja, hogy színes ruhákat viselni nemcsak a királynő kiváltsága volt.

Erzsébet és Diana zöldben

Az almazöld két különböző árnyalata, 31 év különbséggel. Erzsébet a 2021-es The Royal Windsor Cupon öltötte magára ezt a kosztümöt, míg Diana az angliai csata 50. évfordulóján viselte a sajátját. (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo, Princess Diana Archive)

Erzsébet és Diana kékben

Erzsébet 2019-ben a Heathrow reptér egyik eseményére érkezett, méghozzá a kék egyik leglátványosabb árnyalatában, Diana a kanadai Swy-A-Lane Park fogadására választotta a hasonló tónust. (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo, Anwar Hussein)

Erzsébet és Diana pinkben

Az igazi nő pinkben is erőt és magabiztosságot sugároz. Erzsébet 2016-ban a Royal Mail 500. évfordulóján jelent meg a merész színben, Diana az 1985-ös látogatása során viselte, amikor Károllyal Rómába látogattak. (Fotó: Getty Images/Chris Jackson, Princess Diana Archive)

Erzsébet és Diana sárgában

Kevés embernek áll jól a sárga, de Erzsébet és Diana is ragyogóan festett ebben a színben. Az uralkodó tavaly, az Elizabeth Line metróvonal megnyitására választotta ezt, míg Diana 1983-ban, ausztráliai körútjukon bújt a látványos színbe. (Fotó: Getty Images/WPA Pool, Princess Diana Archive)

Erzsébet és Diana lilában

Igen, a lilát is bevállalták. Erzsébet királynő a tavalyi, skóciai látogatásán mutatkozott a különleges orgonaszínben, Diana pedig még 1983-ban a Queen's Theatre egyik premierjén döntött az árnyalat mellett. (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo, Princess Diana Archive)

Erzsébet és Diana eperszínben

1965-ben, a Wight-szigetre való látogatása során Erzsébetnek egy eperszínű kosztümre esett a választása, amihez nagyon hasonlót Diana 1987-ben, bonni látogatása során viselt. (Fotó: Getty Images/Fox Photos, Princess Diana Archive)

Exit mobile version