nlc.hu
Trend

Kilencéves kislány tetoválja az édesanyját - videó

„Le vagyok nyűgözve” – hagyta, hogy 9 éves lánya több tetoválást is készítsen neki

Úgy tűnik, a tetoválást sem lehet elég korán elkezdeni.

Christine Fleming tetoválóként dolgozik, és szerette volna, ha kislánya is alaposabban megismeri, mivel is foglalkozik édesanyja, ezért – látván, hogy más szülők sem éppen szívbajosak – amikor Scarlett nyolcéves lett, hagyta, hogy egy gyakorlóbőrön kipróbálja, milyen is tetoválógépet használni. 

Hozzátette, a gyakorlóbőrrel nehéz dolgozni, ezért hagyta, hogy Scarlett élesben is bizonyítson, a kislány elsőként egy szívecskét varrt édesanyjára, majd egy pillangót és egy virágot is tetovált rá. „Nem aggódok amiatt, hogy tökéletes lesz-e a végeredmény vagy sem, és le vagyok nyűgözve attól, hogy milyen jól sikerültek a tetoválásai.” 

Ugyan ő nagyon elégedett kislánya munkájával, Scarlett nagyon kritikus tud lenni önmagával szemben, ha egy vonal nem sikerül tökéletesen. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének sikerélményei. „Sokat nőtt az önbizalma, büszke magára” – nyilatkozta Christine Fleming.

Megjegyezte, természetesen nem fogja erőltetni, hogy lánya a nyomdokaiba lépjen, de jó, hogy új készségeket tudott elsajátítani. És mint a legtöbb szülő, ő sem engedi, hogy gyermeke 18 éves kora előtt tetováltassa magát, már csak azért sem, mert szerinte Scarlett egyelőre túlságosan tart a fájdalomtól, ami ezzel jár. 

 Scarlett, a fiatal tetoválóművész

Fotó: SWNS/Profiemdia

(via Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top