nlc.hu
Trend

Szórakozásból szivárványszínűre festette nagymamája haját

Nagymamája szivárványszínűre festett haja hozta meg a hírnevet a fiatal fodrásznak

A fiatal fodrász nagymamájának szivárványszínű hajat varázsolt, amit szórakozásból meg is örökítettek. A cél csupán az volt, hogy mások arcára is mosolyt csaljanak, azonban a videó annyira felkapott lett, hogy megvalósított Kourtnee egyik legnagyobb álmát.

Belopta magát az emberek szívébe a videó, ahol egy fodrász szivárványszínűre festette nagymamája haját. Kourtnee szeret kísérletezni a különböző színkombinációkkal és ezeket rendszeresen meg is osztja Instagram oldalán.

Színes haj

Színes haj
Fotó: Getty Images

Utóbbi videója azonban rendhagyó, hiszen ezúttal vendége nem más volt, mint a saját nagymamája. A szokatlan frizura elkészítése közben szem nem maradt szárazon. A vicces videót már több mint fél millióan megnézték és mosolyt csalt az emberek arcára. 

Kourtnee videója annyira felkapott lett, hogy a Today Show-ba is bekerült, ami elmondása szerint nagymamája nélkül nem sikerült volna és a születésnapja nem is lehetett volna ennél jobb, hiszen már évek óta erről álmodott. 

Soha ne hagyd abba az álmaid üldözését

-írja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top