nlc.hu
Trend

Rachel McAdams felvállalta hónaljszőrzetét

Rachel McAdams egy címlapfotózáson mutatta meg hónaljszőrzetét

Rachel McAdams egy címlapfotózás alkalmával mutatta meg hónaljszőrzetét. A magazint külön megkérte arra, hogy csak minimálisan retusálják ezeket a fotókat. A vele készült interjú során az esztétikai érzékenységről is beszélt, rajongói pedig nagyra értékelték, hogy felvállalta a természetes szépségét.

Rachel McAdams nemrég interjút adott a Bustle-nek, amit többek között a hamarosan megjelenő filmje inspirált. A film Judy Blum könyve alapján készült, aminek címe: Are You There God? It’s Margaret. A film főhőse egy fiatal lány, aki olyan kamaszkori szorongásokkal küzd, mint például a menstruáció, a melltartó és a fiúk. 

Rachel az interjúban elmondta, hogy ő milyen bölcsességeket, illetve tanácsokat adna a fiatalkori önmagának, többek között a helyes lábborotválásról, randizásról, illetve arról, hogyan készülne fel egy meghallgatásra. A címlapfotózás alkalmával a színésznő büszkén mutatta meg testét és a magazin szerint, Rachel külön kérte, hogy csak minimálisan szerkesszék meg a fotókat, amin hónaljszőrzete is látható volt. 

Rachel McAdams az 'Are You There God? It's Margaret' premierjén

Rachel McAdams az ‘Are You There God? It’s Margaret’ premierjén (Fotó: GettyImages/Unique Nicole)

A díjnyertes színésznő az esztétikai érzékenységről is beszélt. Véleménye szerint semmi baj nincsen azzal, ha valaki egyszer úgy dönt, hogy nem borotválkozik többet. 

A normális unalmas. Tudom, hogy olyanok szeretnénk lenni, mint mindenki más, de ez szinte lehetetlen. A másság tesz a legjobbá

– mondta. 

Rachel azt is elárulta, hogy a fotózás során latex alsóneműt viselt annak ellenére, hogy már két gyermeke van. Véleménye szerint fontos, hogy ne csak a tökéletes énünket tárjuk a világ elé. 

„Nem baj, ha a legjobb formádat hozod, ha dolgozol érte és egészséges vagy, de ez mindenkinél más” – nyilatkozta.

A rajongók többsége értékelte, amiért a sztár úgy döntött, hogy felvállalja testét és mindenféle retusálás nélkül, a valóságot tárja a világ elé. Többen is azt írták, hogy imádják a színésznőt azért, amiért felvállalta természetes szépségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top