nlc.hu
Trend

20 éve hordja a farmerjét de még nem mosta ki

20 éve hordja a farmerjét, de még nem mosta ki

Egy nő bevallotta, hogy a mai napig hordja a közel két évtizede megvásárolt a farmerét és azóta sem mosta ki – írja a 24 a vt nyomán.

Sandra Wallis minderről a Steph’s Packed Lunch című műsorban beszélt, és ez a rész a TikTokra is felkerült:

A 60 éves nő elmondta, hogy a Marks & Spencernél vásárolta a farmert 2004-ben, abból a célból, hogy majd sokáig hordja, de arra maga sem gondolt, hogy még 20 év múlva is jó állapotban lesz. Ami azonban a minőségénél is meghökkentőbb, az az, hogy Wallis még egyszer sem mosta ki a nadrágot.

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a nő nem koptatja agyon, évente egyszer veszi fel, és szerinte nem gáz, hogy nem mosta még ki, ugyanis egyes szakértők szerint minden 20. viselet után ki kellene mosni a farmert.

Még van két évem!

– mondta.

farmer

Fotó: Getty Images

A TikTokon persze megérkeztek a felháborodott kommentelők, a legtöbben undorítónak találták, hogy mosás nélkül hordja a nadrágot, és volt, aki egyenesen hajléktalannak nevezte Wallist.

A nőt azonban hidegen hagyják a negatív kritikák, azt mondta, nem fogja gyakrabban mosni a farmerét, csak azért, hogy megfeleljen másoknak.

A Levi’s vezérigazgatója, Chip Bergh híres arról, hogy sokat kampányol a farmer nem mosása mellett. Mint tudatos, „zöld” gondolkodású ember, nagyon nagy pazarlásnak tartja a farmer mosását. Szerinte a farmert csak tisztítani kellene akkor, ha foltot találunk rajta vagy ha már szaga van a ruhának. Ha pedig mégis elkerülhetetlen a mosás, legyen kézi megoldású, de az is szigorúan csak hideg vízben történjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top