Otthon

Az csinálja jól, aki szinte sosem mossa ki a farmernadrágját

A Levi's vezérigazgatója szerint a farmerek gyakori mosása teljesen felesleges.

Április 15-én a hivatalos mosodai nap tiszteletére a GE Appliances feltárta legutóbbi felmérése eredményeit, amelyben 1509 felnőtt vett részt. Ők elismerték, hogy elég ritkán mossák ki farmerüket. Az emberek több mint egyharmada (37%) legalább ötször, 16% hét vagy több alkalommal viselte egy-egy mosás előtt a farmernadrágját.

Nyilvánvaló, hogy a farmerek egy idő után kikopnak a viseléstől és persze a mosástól is. Ezt az időt kitolhatjuk egy kicsit, ha inkább csak tisztítjuk az ebből az anyagból készült ruháinkat, minthogy bedobnánk a mosógépbe őket. A Levi’s vezérigazgatója, Chip Bergh híres arról, hogy sokat kampányol a farmer nem mosása mellett. Mint tudatos, „zöld” gondolkodású ember, nagyon nagy pazarlásnak tartja a farmer mosását. Szerinte a farmert csak tisztítani kellene akkor, ha foltot találunk rajta vagy ha már szaga van a ruhának. Ha pedig mégis elkerülhetetlen a mosás, legyen kézi megoldású, de az is szigorúan csak hideg vízben történjen.

Apartment Therapy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top