nlc.hu
Trend

A világ leghosszabb hajú tinije

Elment fodrászhoz a világ leghosszabb hajú tinije

Az indiai tinilány egy fodrászbaleset miatt kezdte növeszteni a haját.

Hatéves korában elrontották a haját az indiai Nilanshi Patelnek, ezért a lány úgy döntött, soha többet nem vágatja le a haját. Nilanshi alig egy évtized alatt 170 centis hajkoronát növesztett, 2018-ban pedig hivatalosan bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a világ leghosszabb hajú tinije.

2018 óta Nilanshi Patelé volt a világ leghosszabb haja a tinik között

Nilanshi Patel és a hosszú haja (Fotó: Profimedia/Ferrari Press Agency)

Korábban arról írtunk, hogy a lány hetente egyszer mos hajat, ezek után fél órába telik megszárítani, majd egy órába kifésülni a tincseit. Mindebben az édesanyja van a segítségére, aki egyébként mindig támogatta abban, hogy növessze a haját. Úgy tűnt, arra hajt, hogy a felnőttek között is övé legyen a leghosszabb haj.

Ám a 18. születésnapja előtt nem sokkal Nilanshi gondolt egy merészet és egy fodrásszal levágatta az immár két méter hosszú rekordtincseit.

Nilanshi Patel tartja a rekordot jelentő tincseit

Nilanshi Patel a fodrász után (Fotó: Profimedia/Ferrari Press Agency)

„12 évig növesztettem a hajam, ami szinte varázserőt kölcsönzött nekem. Itt az ideje, hogy visszaadjak valamit a sok szerencséből, ami ért” – mondta a GWR-nek Nilanshi.

A lány ezért felajánlotta kincseit a hollywoodi Guinness World Records múzeumnak, hogy az emberek megnézhessék, megismerhessék történetét és inspirálódhassanak belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top