nlc.hu
Trend

Tangát viselt az Aquaparkban, megosztotta a netet

Tangát viselt az aquaparkban, megosztotta az internetet

Így kavar egy aprócska ruhadarab nagy indulatokat.
tangás bikini

Egy nő heves vitát váltott ki azzal, hogy egy családi víziparkba egy aprócska, testszínű, tangás fürdőruhát vett – írta meg a Sun.

Az eset feltehetően az Egyesült Államokban történt, ahol az Aquapark egy másik látogatója, Kim Stram észrevette a nőt, amint a medencében fürdik. Kim levideózta a nőt, aki meglepő látványt nyújtott a pólót és konzervatívabb fürdőruhákat viselő tömegben.

A gyorsan terjedő klipben, amelyet eddig 17,7 milliószor néztek meg, több gyerek és szülő is látható a medencében, a TikTok népét pedig rendesen megosztotta az, hogy oké-e egy családokkal teli létesítményben provokatív bikinit húzni.

„Nem hiszem, hogy helyénvaló, hogy gyerekek vannak körülötte, de remekül néz ki!” – vélte maga a felvétel készítője.

A kommentelők között sokan osztották a véleményét, de voltak olyanok is, akik szerint erre is vonatkozik az a szabály, hogy mindenki azt vesz fel, amit akar.

„Hagyjuk már! Mindenki arról beszél, hogy azért nem oké, mert gyerekek vannak körülötte, de a gyerekeket egyáltalán nem érdekli. A többi nőt zavarja, mert a férjük megbámulja” – írta valaki.

„Az ő teste, az ő döntése” – tette hozzá egy másik kommentelő, kiemelve, hogy ami nem oké, az a nő melletti férfiak viselkedése.

Azonban voltak olyanok is bőven, akik ragaszkodtak ahhoz, hogy a keveset takaró fürdőruha tiszteletlen volt a többi látogatóval szemben.

„Ezt úgy hívják, hogy tisztelet mások és a családjuk iránt, ebben a világban már nincs ilyen” – vélte egy kommentelő, akinek nem nyerte el a tetszését a tanga.

„Egyértelműen nem helyénvaló, és akik azt mondják, hogy a gyerekeket nem érdekli, maguk is a probléma részei, mert a gyerekek azt követik, amit látnak” – értett egyet valaki más.

A vita végére egy aquaparki dolgozó tett pontot, aki elmondta, hogy a legtöbb víziparkban elfogadott viseletnek számít a tangás bikini is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top