nlc.hu
Trend

Kihívó ruhában akartak repülőre szállni, nem engedték

Két nőnek át kellett öltöznie a repülőn, mert a személyzet szerint túl keveset takart a ruhájuk

Ráadásul amit rájuk adtak, kevesebbet takart, mint az eredeti outfit.
ruhák

Két nő azt állítja, hogy arra kényszerítették őket, hogy mindenféle takarás nélkül, a reptér közepén öltözzenek át, hogy felszállhassanak az American Airlines járatára – számolt be az Independent.

Chrissie Mayr, az egyik érintett, a Twitteren számolt be az esetről, ami a Las Vegas-i reptéren történt.

„Egy American Airlines alkalmazott arra kényszerített engem és Keanu Thompsont, hogy cseréljük le a nadrágunkat, mielőtt felszálltunk volna a járatra. Ráadásul a nadrág, amit felvetetett velünk, még kevesebbet takar” – írta.

A nő fotót is mellékelt, amin látszik, hogy milyen ruhában érkeztek a reptérre és mibe kellett átöltözniük felszállás előtt. Az ‘előtte’ képeken maxiszoknyát és egy trapéznadrágot viselnek, így nem igazán érthető, hogy mi nem tetszett a személyzetnek.

Az American Airlines közösségi média fiókja válaszolt a tweetre és arra kérte Mayr-t, hogy privát üzenetben keresse meg őket.

A netezők persze inkább azt várták, hogy a cég intézkedjen. „Mi lenne, ha azt a nőgyűlölő barmot keresnétek meg inkább, aki előidézte ezt a helyzetet?” – írta egy kommentelő.

Nem ez az első eset, hogy a reptéri személyzet beleköt egy utasba az öltözködése miatt: 2022 januárjában egy korábbi Miss Universe-nek, Olivia Culpónak állítólag azt mondták az American Airlines munkatársai, hogy fedje el magát, különben azt kockáztatja, hogy nem szállhat fel a mexikói Cabo San Lucasba tartó járatára.

A modell egy bőrből készült fekete rövidnadrágot viselt haspólóval, és egy hosszú fekete kardigánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top