nlc.hu
Trend

Kidobták a boltból, mert túl dögös volt

Kidobták a boltból a 21 éves influenszert, mert túl dögös volt

A brazil Kerolay Chaves jó influenszerhez méltó módon fotók sorával örökítette meg, milyen szerelésben mászkált a boltok polcai között, mielőtt arra kérték, hogy hagyja el az üzletet.
Kerolay Chaves

„Dögös nő fóbiában” szenvedtek egy brazil szupermarket dolgozói a 21 éves influenszer, Kerolay Chaves szerint, akit megkértek, hogy mielőbb távozzon a Belo Horizontéban található üzletből. A fiatal nő elmondása szerint semmi extrát nem csinált, csak tolta maga előtt a bevásárlókocsiját, miközben kekszeket vásárolt – ír a hatalmas horderejű ügyről a brit Mirror.

Kerolay Chaves egy nagyon rövid farmershortot, fehér crop topot és flip flop papucsot viselt vásárláskor, amikor felszólították, hogy hagyja el a boltot, mert a ruházata „túl sokat mutat”. Természetesen a felháborodásának nemcsak a szupermarketben adott hangot, hanem hazaérve beszámolt róla a közel félmilliós Insta-követőtáborának is, hogy együtt szörnyülködhessenek a „dögös nő fóbia” jelenségen. Beszámolója szerint előtte többen megvető pillantással néztek rajta végig, voltak, akik beszóltak neki, végül távozásra kényszerítették.

Elmondása szerint teljesen abszurd, hogy a nőket így kezelhetik pusztán azért, mert úgy öltöznek fel, ahogy szeretnének. Természetesen nem ez az első alkalom, hogy találkozott a „dögös nő fóbiával”, napi szinten kell átélnie hasonló atrocitásokat.

A posztra reagálva sokan voltak, akik mellé álltak, de volt olyan is, aki kifejtette, hogy senkinek sem kellene ilyen ruházatban üzletbe mennie, mivel sok rendes polgár gyerekekkel jár bevásárolni. Volt, aki arra hívta fel az influenszer figyelmét, hogy valószínűleg egy pólót nem viselő pasit is kidobtak volna, ha úgy flangál az üzletben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top