„Nekem vannak a legvastagabb lábaim az Instán” – Pár éve még piszkálták, hogy túl izmos, most százezrek követik

S. Z. | 2023. Május 21.
Az amerikai édesanyának elege lett az uralkodó szépségideálból, és rájött, hogy nem kell szégyellnie izmos testét.

Rahki Giovanni nem egy átlagos fitneszinfluenszer, a Miamiban élő nőt úgy ismerik, mint akinek „a legvastagabb lábai vannak az Instagramon”.

Az édesanya különleges testalkata azonban ennél sokkal többről szól – az önszeretetről és a testpozitivitásról. Rahki azért küzd, hogy bátorítsa nőket, fogadják el a testüket olyannak, amilyen, és soha ne hagyják, hogy más véleménye határozza meg az önértékelésüket.

De hosszú út vezetett idáig: fiatal felnőttként sokan piszkálták, hogy „túl nagy” és „túl izmos”, és nagyon nyomasztónak érezte az uralkodó szépségideált. 2015-ben aztán elhatározta, hogy rendbe teszi a mentális és fizikai egészségét: felfedezte magának a fitneszt és a súlyemelést, és rájött, hogy nem kell szégyellnie izmos testét, inkább büszkének kell lennie rá.

„Senki sem akart vastag és izmos lenni, mindenki a karcsúságot választotta, ezért úgy döntöttem, hogy áttöröm a korlátokat, és megváltoztatom a fitnesz sztenderdjeit” – mondta.

Az edzés önbizalmat adott neki, később pedig személyi edző, youtuber és influenszer lett belőle. 766 ezer követője van az Instagramon, rajongói pedig nem tudnak betelni a vastag lábaival. De az élete nem csak erről szól, ugyanis egy ideje már egy kisfiú édesanyja is. 

(Daily Star)

(Kiemelt kép: Instagram/Rahki Giovanni)

Exit mobile version