nlc.hu
Trend

Majdnem belehalt a kezelésbe az influenszer

Egy 22 éves anyuka kisebb ajkakat szeretett volna, majdnem belehalt

Egy 22 éves édesanya majdnem belehalt egy kozmetológiai beavatkozás utáni komplikációba.

A 22 éves Cartier Bugatti  majdnem belehalt egy kozmetológus által végzett beavatkozás utáni komplikációkba. Az orosz influenszer, illetve fiatal anyuka eredeti neve Kristina Vishnivetskaya. Kristina azért keresett fel egy szakembert, hogy lekicsinyítse a korábbi plasztikából fakadó túlméretezett ajkait, azonban ez majdnem tragédiába torkollott – írja a Daily Mail.

Kristina elmondása alapján az ajka több mint kétszeresére duzzadt, mivel a beavatkozás során használt gyógyszer allergiás reakciót váltott ki belőle.

A beszámolók szerint az influenszer egy Longidaza nevű gyógyszert kapott, amely gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Miután észlelte a tüneteket, szinte azonnal kórházba szállították. A nő azután ment el a beavatkozásra, hogy csomók alakultak ki az ajkaiban. Azt mondta, hogy nem tudott arról, miszerint allergiás lenne a gyógyszerre. 

Egy plasztikai sebész szájfeltöltést végez az egyik páciensén

Egy plasztikai sebész szájfeltöltést végez az egyik páciensén (Fotó: Getty Images)

A nő szerencsére már túl van az életveszélyen, azonban pár napig még megfigyelés alatt tartották. Elárulta, hogy a mentősök gyors intézkedése mentette meg a Quincke-ödéma kialakulásától, amely egyes esetekben a torok feldagadásával járó légzési nehézségeket okozhat.

A képeket ide kattintva nézhetőek meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top