nlc.hu
Trend

Ricky Martinná plasztikáztatta magát

Ricky Martinná akarta plasztikáztatni magát a rajongó, megbánta

Az argentin rajongó célja az volt, hogy úgy nézzen ki, mint a bálványa, azonban az elrontott beavatkozások tönkretették az életét.
Ricky Martin

Az argentin Fran Mariano kétségkívül Ricky Martin egyik legnagyobb, és talán nem túlzás azt állítani, hogy legelvetemültebb rajongója. A férfi ugyanis több tucat különböző plasztikai és kozmetikai beavatkozáson esett át annak érdekében, hogy minél jobban hasonlítson a szupersztárra.

Mariano azóta próbál Ricky Martin „klónjává” válni, amióta a Puerto Ricó-i énekest a világ 100 legszexibb férfija közé választották.

A beavatkozások közül többet is elrontottak azonban, eltorzítva ezzel Mariano külsejét. Legutóbb például motorolajat távolítottak el az arcából, ami valószínűleg egy életre sebhelyeket hagyott rajta.

„Nem érzem a fél arcomat, nem érzem az orromat, nem érzem az állam – mondta nemrég egy interjújában. – Amikor pezsgőt iszom, azt egy szalvéta segítségével kell megtennem, mert különben rám ömlik.”

A fizikai sérülések mellett komoly pszichológiai következményei is lettek a félresikerült beavatkozásoknak, a férfi azonban úgy érzi, már túl messzire ment ahhoz, hogy leállhasson. Saját bevallása szerint azért állt a világ elé a történetével, hogy megakadályozza, hogy mások hasonló megpróbáltatásokon menjenek keresztül, mint amilyeneken ő.  

via

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top