nlc.hu
Trend

14 hónapja eltűnt gyűrűt találtak meg a csatornában a vízművesek

A vízművesek találták meg a gyűrűt, amit 14 hónappal korábban a vécén húztak le

Az esküvőt a becses ékszer nélkül is megtartotta a pár, akik ezt a sztorit még fiuk nagy napján is emlegetni fogják.

John és Yana Glass igencsak meglepődött, amikor hallották, hogy ötéves fiuk lehúzza vécét, hiszen magától sosem csinál ilyet. Mint kiderült, amikor megtalálta a fürdőszobában egyikük jegygyűrűjét, véletlenül beleejtette a vécébe, és mivel nem akart lebukni, ezért úgy döntött, gyorsan eltűnteti a bűnjelet, azaz lehúzta a gyűrűt a vécén. 

A pár megpróbálta visszaszerezni az ékszert, még vízvezetékszerelőket is hívtak, de végül nem jártak sikerrel. Végül vettek egy új gyűrűt, és két hónappal később össze is házasodtak. Telt az idő, majd nemrég csatornakarbantartást tartottak a környéken, és a munkások több mint 400 méterre a Glass család otthonától rátalált a gyűrűre. 

„Annyira, de annyira hálás vagyok a srácoknak, hogy eszükbe jutottunk hogy ennyire kedves, figyelmesek voltak, nélkülük nem kaptuk volna vissza a gyűrűt” – nyilatkozta Yana Glass. Hozzátette, kisfiuk szívéről óriási kő esett le, de lehet, hogy a vicc kedvéért az ő esküvőjén majd elmesélik a történetet. 

 

Egy férfi gyűrűt tart a lefolyó felett

Fotó: Getty Images

(via UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top