nlc.hu
Trend

Kutya által megtalált gyűrű

Jó szimat: kutya segített az elveszett jegygyűrű megtalálásában

Csodával határos módon lett meg az elveszett gyűrű.

Egy wisconsini férfi elveszett jegygyűrűjét kapta vissza egy másik parklátogató kutyájának és a közösségi médiában megjelent bejegyzéseinek köszönhetően.

Ben Holstine a múlt héten jött rá, hogy eltűnt a jegygyűrűje, miután kutyájával a shorewoodi Estabrook Dog Parkba ment. Kicsivel ezután Gretchen Fairweather is a kutyaparkban járt kedvencével, amikor a kutya valami fényesre hívta fel a figyelmét a faforgács között.

„Az egyik kutyám szeret labdázni – mondta Fairweather. – Jön, elejti a labdát, én pedig lenézek, és egy ezüstgyűrű van a faforgácsban.”

Holstine posztolt elveszett gyűrűjéről a Facebookon, Fairweather pedig a NextDoor oldalon. Mindkét bejegyzésre egy harmadik személy is felfigyelt, aki rámutatott a kapcsolatra.

Holstine megkönnyebbülten tapasztalta, hogy a gyűrűt nem nyelte le a kutyája, pedig napokig kereste az eb gusztustalan ürülékében. Végül mégis egy kutyán keresztül kapta vissza, igaz, sokkal ideálisabb módon, ahogy gondolta.

 

Kutya segített az elveszett jegygyűrű megtalálásában

Illusztráció: Pexels.com

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top