nlc.hu
Trend

Szempillafestésre és liftingre vitte a 11 éves kislányát

Vörös haja miatt szempillafestésre és liftingre vitte 11 éves kislányát

Teljesen kivágta a biztosítékot egy milliárdos anyuka a követőinél miután kislányát szempillafestére is liftingre vitte.

Kiosztották a milliárdos anyukát a követői, miután megosztotta, hogy 11 éves lányát elküldte a szalonba azért, hogy szebbé varázsolják a kislány szempilláit – írta meg a LadBible.

Roxy Jacenko és kislánya Pixie a tükör előtt pózolnak

Roxy Jacenko és kislánya Pixie a tükör előtt pózolnak (Fotó: Roxy Jacenko/Instagram)

Roxy Jacenko elkísérte lányát, Pixiet egy Sydneyben található szalonba, hogy lányán kozmetikai kezelést végezzenek, pontosabban szempillafestést és liftinget. A videót Instagram sztorijában osztotta meg, amihez csak ennyit fűzött:

„Hogy fordult a kocka. Most már én is Pixie Curtis tartalomkészítője vagyok, ma a FancyLashben vagyunk.”

A szempillafestésre és liftingre vélhetően azért volt szükség, mert édesanyja szerint a vörös haj hátránya, hogy úgy néz ki az ember, mintha nem lenne szempillája. A követőinél persze egyből kivágta a biztosítékot, és elárasztották a kommentszekciót a felhasználók.

Túl fiatal ehhez. Mi lesz a következő, botox és ajakfeltöltés?

– írta az egyik kommentelő.

Az anyuka korábban azt is elárulta, hogy a lányának alapított cége olyan sikeres lett, hogy a kislánynak akár már soha többet nem kellene dolgoznia. Ezt jól tükrözi, hogy Pixie karácsonyi kívánságairól listát írt édesanyjának, amin olyan designer darabok is szerepeltek, aminek körülbelül 2 millió forint darabja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top