nlc.hu
Trend

_ A nők 80 százaléka rossz melltartót hord: ezekre figyelj vásárláskor

A nők 80 százaléka rossz melltartót hord: ezekre figyelj vásárláskor!

Egy stylist azt állítja: nagyon sokan nem jó melltartót választanak maguknak.

Egy Kenzi nevű stylist azt mondta egy TikTok-videójában, hogy a nők nyolcvan százaléka nem a neki megfelelő melltartót hordja.

„Az első munkám a főiskola után egy luxusfehérnemű-cégnél volt, ahol arra tanítottak bennünket, hogyan kell megfelelő melltartótípust kiválasztani” – mesélte a stylist a népszerű videóban, és az alábbi kritériumokat sorolta fel, amiket érdemes figyelembe venni, ha kényelmes melltartóra vágysz.

melltartók lógnak egymás mellett.

Fotó: Getty Images

  • Ha nyom a merevítő, vagy a melleid nem megfelelően illeszkednek a kosárhoz, akkor lehet, hogy teljesen rossz fehérneműt választottál magadnak.
  • Első számú dolog – a melltartópánt illeszkedése a legfontosabb. A pántoknak párhuzamosan kell futni a hátadon, és nem jó, ha ki tudod húzni 5 centiméterig, ez azt jelenti, hogy túl bő, túl nagy.
  • Második dolog – a kosár mérete. A stylist elárulta, hogy ha a melleid kitüremkednek a kosár tetején, oldalt vagy alul, az azt jelenti, kicsi méretet választottál.
  • Ha a melltartód lötyög, gyűrődik vagy hézagok vannak a melled és az anyag között, akkor a kosár mérete túl nagy.
  • Harmadik dolog – a kosár alakja rengeteget számít. Több mint 25 különböző melltartóforma létezik, de a legtöbb üzlet csak ötöt tart, ezért sokszor nem is tudjuk, melyik forma állna nekünk a legjobban.

A melltartó kiválasztása nagyon fontos, ritkán lehet megúszni próba nélkül, egy nagyobb cikkünkben azt is körbejártuk, mikre figyelj, ha melltartót nézel magadnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top