nlc.hu
Trend

Szemüveget tetováltatott az arcára.

Mindig elhagyod a szemüvegedet? Tetováltasd az arcodra!

A kommentelőkkel együtt nagyon reméljük, hogy csak vicc a videó, de sok netező így is megdöbbent.
Szemüveg tetoválás

Láttunk már néhány félresikerült vagy a későbbiekben megbánt tetoválást, de egy mostani akció jó eséllyel dobogós lenne ebben a ligában.

A Gipsyg Tattooer nevű tetoválóművész osztott meg a TikTokon egy videót, amelyben az látható, hogy egy férfinek szemüveget tetoválnak az arcára. A mostanáig csaknem 20 milliószor lejátszott videóhoz azt írta: „Ha mindig elhagyod a szemüvegedet, tetováltasd magadra, mint ő”.

@gipsygtattooer

If you lose always your glasses do like him tattoo them 💖

♬ Give It To Me

A felhasználókat sokkolta a felvétel, a legtöbben azt írták, nagyon remélik, hogy ez az egész nem igaz. „Imádkozom, hogy ez csak egy vicc” – jegyezte meg az egyik kommentelő. Egy másik netező azt az örök érvényű igazságot fogalmazta meg a képsorok láttán, hogy bármilyen hülyeséget is csinálsz, bármilyen hibát követsz el, mindig van olyan, aki nálad rosszabbul járt.

A kommentelők egy másik csoportja szerint a videó egyszerű átverés, a férfinek nem tetováltak véglegesen egy szemüveget az arcára. Volt, aki azzal érvelt, hogy a tű nem is érintette az arcát, más szerint gyanús az is, hogy kicsit sem pirosodott be a férfi bőre.

Bár az nagyon valószínű, hogy ez a videó csak egy poén, korábban tényleg megtörtént, hogy valaki szemüveget tetováltatott az arcára. Egy 50 év körüli walesi férfit túlságosan is elkapta a buli hangulata egy legénybúcsún, és részegen simán felvarratott magának egy szemüveget. Másnap reggel azt hitte, valaki megviccelte, és alkoholos filccel rajzoltak az arcára, de aztán kiderült minden, ő pedig két évig járt lézeres eltávolításra, hogy megszabaduljon a tetoválástól.

(LadBible)

(Kiemelt kép: TikTok/gipsygtattooer)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top