nlc.hu
Trend

Emma Watson Loewe ruhája

Emma Watson lebegő ruháját mintha elvarázsolták volna

A Harry Potter rajongók imádják a színésznő legújabb ruháját, mert tényleg olyan, mintha valaki bűbájjal tartaná a levegőben.
Emma Watson

Emma Watson divatérzéke messzi földön híres, de mindig tud újat mutatni, amit a rajongói nagyra értékelnek. A 33 éves színésznő a napokban osztott meg egy fotót, ahol a testvérével, Alex-szel pózol egy pasztell kék ruhában. Bár ez önmagában még talán nem lenne hírértékű, de a ruha olyan, mintha a levegőben lebegne.

Egy hozzászóló egyenesen azt írta, hogy „ez a ruha dacol a fizikával”, sokan pedig rögtön úgy utaltak rá, mint a wingardium leviosa-ruhára, utalva a Harry Potter-sorozat bűbájára, amivel a tárgyakat lebegtetik. De a legtöbben nyilván magyarázatra vártak, hogy mégis mitől kelt olyan hatást, mintha különálló életet élne.

A válasz sajnos nem a varázslatban rejlik, a Loewe 2023-as tavaszi-nyári kollekciójából származó darab valójában drótokkal van felszerelve, hogy hegyes 3D-s illúziót keltsen a míderen, a többi anyag pedig a lábakon terül el, lebegő hatást keltve.

A spanyol luxusmárka kifejezetten arról ismert, hogy szereti az arányjáték határait feszegetni. Strukturális illúziók segítségével egyedi sziluetteket hoznak létre, korábban Beyoncé és Rihanna is viselte már egy-egy kreációjukat.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top