nlc.hu
Trend

Több mint 50 millió forintot költött tetoválásokra Lina Lorenzen

Egész testét tetoválások borítják, megmutatta, hogyan nézett ki előtte – fotó

Lina Lorenzen megosztja az embereket, vannak, akik szerint nem kellett volna ennyire megváltoztatni a külsejét.

Lina Lorenzen 22 évesen csináltatta meg első tetoválását, ma pedig már az egész testét különböző ábrák borítják, állítólag közel 130 ezer fontot, azaz 50 millió forintot költött el arra, hogy átváltoztassa külsejét. Hogy pontosan hogyan nézett ki korábban, és hogyan fest most, arról nemrég egy fotót is megosztott. 

Ugyan sokan vannak, akik nem értik, miért döntött úgy, hogy ilyen komoly tetoválás-gyűjteményre tesz szert, neki sokat segített a változás. Mint elárulta, félénk gyermek volt, emiatt pedig sokat piszkálták, nagyon kegyetlenek voltak vele a többiek.

“Mindig is kívülálló voltam, az egyetlen különbség, hogy ez most már a saját döntésem. Nem akarok megfelelni másoknak, nem fontos számomra, hogy kövessem a társadalmi normákat” – tette hozzá.  

Lina Lorenzen rendszeresen pózol különböző tetoválásokkal foglalkozó magazinokban, és mellette OnlyFans-modellként is dolgozik. A követőitől természetesen sok elismerő megjegyzést kap, de még most is vannak, akik bántják.

„Miért tesz egy ilyen gyönyörű nő ilyet magával?” – írta egy kommentelő, és egy másik hozzászóló is hasonló véleményt fogalmazott meg. „Nekem jobban tetszik, ha valaki természetes. Te is igazi természetes szépség voltál. De minden ízlés kérdése!”

 

Lina Lorenzen

Fotó: Instagram/cigno.sg)

(via Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top