nlc.hu
Trend

Feldolgozták a Barbie Girlt, rózsaszín rémálom a végeredmény

Rózsaszín rémálom: klipet kapott az Aqua Barbie Girljének feldolgozása

Az új feldolgozás új címmel járt: ezúttal nem Barbie Girl, hanem Barbie World címre hallgat a dal. A sláger a nyári Barbie-mozi aláfestésének készült. Isten irgalmazzon nekünk!
Nicki Minaj és Ice Spice

Nicki Minaj és Ice Spice közösen dolgozták fel az Aqua zenekar megaslágerét, a Barbie Girl, és a dalhoz készült klip fájdalmasan rózsaszínre sikeredett. A két előadóművész a klipben természetesen magát Barbiet formálja meg, így Nicki Minaj képében legalább láthatunk egy formabontó twerkelő Barbiet, akinek a fenékmozgását lentről sok kicsi Ken baba figyeli ámulva – derül ki az Entertainment Weekly híréből.

A klip egyik csúcspontja, ahogy a Minaj és Spice Barbiek rózsaszín felhők között napszemüvegben jetskiznek, de természetesen a Barbie autó sem maradhatott ki belőle, aminek feltűnően jól áll a rózsaszín sivatag. A dalban a dán-norvég Aqua zenekar 1997-es gigaslágerét dolgozták fel, amiből jó új szokás szerint csak a refrént hagyták meg alapként, és a két művésznő végig nyomja rá a rapet.

A refrénből kiderül, hogy attól, hogy valaki egy baba, még szerethet partizni, és ha egy nő 10-es, jár neki egy szexi Ken. A Greta Gerwig rendezésében, Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült élőszereplős Barbie-film július 20-án érkezik a magyar mozikba, és ezt a dalt ott is hallhatjuk majd dübörögni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top