nlc.hu
Trend

Csodás fotóval nyűgözte le a követőit a 66 éves fitneszlady

Csodás fotóval nyűgözte le a követőit a 66 éves fitneszlady – képek

Egy 66 fitneszlady 'akkor és most' fotóval nyűgözte le az Instagram népét. Elképesztő, milyen jól néz ki manapság!
66 éves fitneszlady

Denise Austin először 1982-ben jelent meg a TV képernyőin a Rock Hard Abs című műsorban, és a következő években ragyogó karriert futott be fitness oktatóként és szerzőként.

Manapság is hatalmas népszerűségnek örvend a közösségi médiában, rajongói gyakran azt írják neki, hogy az évek elteltével egyre jobb lesz, és hogy csodálatos inspirációt nyújt számukra.

Az Instagram követői elámultak, amikor egy harminc évvel ezelőtti fürdőruhában fotózkodott újra, és egymás mellé tette a két fotót. 

Ezt írta a képhez: “Nagyon nosztalgikus visszanézni 30 évvel ezelőttre, amikor ebben a ruhában forgattam a TV műsoromat… Az egyik fotón 36 éves vagyok, a másikon 66 évese és még mindig remekül érzem magam.”

El is hisszük neki.

Persze, nem ő az egyetlen menő, idősebb fitneszlady. Ott van például Sharon Mehalek, aki 67 évesen úgy döntött, itt az ideje, hogy karriert váltson, és igazi fitness lady lett.

Első szörfleckéjét 2016-ban kapta, és mára már profin műveli a sportot. Sharon azt mondja, negyedik gyereke születése után kezdett el edzőterembe járni, és az ötödik gyereke születése után döntött úgy, hogy karriert is csinál a fitneszből, így lett jóga-, kickbox- és pilatesoktató is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top