nlc.hu
Trend

A testpozitív modell természetes bikinifotókkal lett ezrek példaképe

A testpozitív modell természetes bikinifotókkal lett ezrek példaképe

Akadnak kritikusai is, de a többség rajong érte.

Karina Irby testpozitív modell az egyik posztjában kijelentette, legyen nyár, legyen tél, ő mindig bikinit fog viselni. A modell eddig is szívesen pózolt fürdőruhában a fotóin, nem igazán érdekelték azok, akik nem kedvelik, akik szerint nem kellene ilyen felvételeket megosztani, hiszen az élet túl rövid ahhoz, hogy túl sokat foglalkozzunk a negatív emberekkel.

És az üzenettel, amit ő képvisel, valószínűleg sokan tudnak azonosulni, különben nem lenne 1,2 millió követője az Instagramon. Az egyik legújabb posztjában meg is kérte a rajongóit, osszák meg, hogy nekik mi a mottójuk. 

 Karina Irby

Fotó: Instagram/@karinairby

“Tartsd az arcod a napfény felé, és nem láthatod az árnyékot” – írta a felhívásra az egyik kommentelő. És mások is hasonló gondolatokat fogalmaztak meg, illetve többen is írták, hogy mennyire fontosnak tartják, hogy a modell egy igazi természetes szépség, hogy bátran felvállalja magát, hiszen így igazi példakép a számukra. 

(via Daily Star)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top