nlc.hu
Trend

Ilyen, amikor ikerpárok házasodnak: képek

Ikerpár az ikerpárral: kész szerencse, hogy ők meg tudják különböztetni egymást

Nem mindennapi szerelmi történet.

Brittany és Briana Dean, valamint férjeik, Josh és Jeremy Salyers elég nagy internetes őrületet okoztak az egyformaságukkal. A testvérek nyíltan beszélnek a családi életükről, így tudható, hogy a két egypetéjű ikerpár szeretett egymásba. 

Ikrek

Fotó: Instagram

Brittany és Briana Dean először egy 2017-es ikreknek rendezett fesztiválon akadtak össze Josh és Jeremy Salyersszel. Hat hónappal később a két szerelmespár eljegyezte egymást, majd a következő évben közös ceremónián összekötötték az életüket.

Most a cuki négyes mindent együtt csinál, kezdve attól, hogy egyszerre esnek teherbe, egészen addig, hogy egy fedél alatt élnek. Az Instagramon te is bekukkanthatsz az életükbe, ahol 239 ezer követővel büszkélkedhetnek. Most egy friss posztban a testvérek összeillő ruhákban pózoltak a férjükkel együtt egy július 4-i kiránduláson.

Az ikreknél nem ritka, hogy az életük fontos eseményei is hasonló időpontban történnek. Írtunk egy ikerpárról, amelynek az egyik tagja, Lawrence május 25-én 12:07-kor hozta világra lányát, akit Raylynnnek nevezett el, a WellSpan Gettysburg Kórházban. Alig több mint 13 órával később, a szomszédos szobában az ikerpár másik tagja, Keefer 13:17-kor hozta világra fiát, akinek a Xavian nevet adta. Amellett, hogy az unokatestvérek mindössze néhány óra különbséggel, ugyanazon a napon születtek, még a méreteik is szinte teljesen megegyeztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top