nlc.hu
Trend

Kim Cattrall a Szex és New York folytatásában

Ezekkel a feltételekkel tért vissza Kim Cattrall a Szex és New York folytatásába

Valójában nem is ő volt az egyetlen váratlan, nagy visszatérő a sorozat második évadában.

A Szex és New York folytatásaként készült És egyszer csak… második évadának egyik legnagyobb szenzációja kétségkívül Kim Cattrall visszatérése volt. A Samantha Jonest alakító színésznő ugyanis korábban határozottan elzárkózott attól, hogy szerepeljen a produkcióban, ám a széria befejező részében mégiscsak elvállalt egy rövidke jelenetet. Igaz, mindezt csak komoly feltételek mellett.

A Page Six információi szerint a kikötötte, hogy nem forgat közös jelenetet a  három főszereplővel, illetve, hogy nem hajlandó találkozni a sorozat showrunnerével, Michael Patrick Kinggel sem. A harmadik feltétele pedig az volt, hogy az öltözékét az eredeti sorozat jelmeztervezője, Patricia Field állítsa össze. Mint ismeretes, a híres stylist az És egyszer csak… készítésében egyéb elfoglaltságai okán eddig nem vett részt, a folytatás jelmezeiért az ő korábbi közvetlen munkatársai, Molly Rogers és Danny Santiago voltak a felelősek. Cattrallnak azonban még ő is igent mondott.

Kim Cattrall az És egyszer csak...-ban

Kim Cattrall az És egyszer csak…-ban (Forrás: Profimedia)

„Vissza akartam hozni Samantha Jonest. Nem indultam el más irányba, és nem alakítottam ki más képet. Volt néhány módosítás, de semmi komoly. Vissza akartam hozni Samanthát, mert a rajongók követelték” – magyarázta Patricia Field az ELLE.com-nak. 

A stylist élénk színpalettában gondolkodott: narancspiros ruhát és ezüst lamékabátot adott Samanthára, a szettet pedig egy zöld Fendi táskával és méretes ékszerekkel egészítette ki. 

„Azt hiszem, jól nézett ki. Ez a munkám” – fogalmazott.

A sorozatfinálé előtt az HBO Max bejelentette: berendelték a spinoff harmadik évadát is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top