nlc.hu
Trend

Snoop Dogg és a Skechers első közös kollekciója

Így néz ki Snoop Dogg és a Skechers első közös kollekciója

A sportos megjelenésű utcai cipők egyszerűek, egyediek, feltűnőek, és mégis tökéletesen illeszkednek minden alkalomhoz.

Snoop Dogg állítólag igazi főnök módjára járta végig a Skechers bemutatótermeit, hogy kiválassza a tökéletes modelleket, amiket aztán titkos műhelyében áteresztett a Snoopifying szűrőn, hogy a végén egyedi anyagokkal, színekkel és mintákkal borítsa ránk folyton változó és mégis összetéveszthetetlen stílusát – írja a Player.hu.

Snoop Dog kollekciója

(Fotó: Tim Mosenfelder/Getty Images)

„A Skechers kiváló csapatának segítségével megvalósíthattam ötleteimet, rendesen felpimpelhettem saját ízlésemmel a cipőket. A kész kollekció az – All walks of life (Az élet minden területén) nevet kapta. Egyedi utcai stílus a klasszikus Snoop-féle swaggel” – mondta a rapper.

„Snoppal idén kezdtük el a közös munkát a kollekcióval és a fantasztikus Skechers x Snoop Dogg Super Bowl tévészpottal” – meséli Michael Greenberg, a Skechers elnöke.

„Snoop laza stílusát és érzékenységét ötvöztük a Skechers jellegzetes kényelmével, hiteles együttműködést és sikeres partnerséget eredményezve.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top