nlc.hu
Trend

Gubancos haj

Ami ennek a lánynak a hajával történt, arra nehéz jelzőket találni

Nagy szerencséje volt, hogy nem lett teljesen kopasz.
Nők hajat fésülnek

Hogy pontosan hogyan történet ez a “hajbaleset”, arról nem szól a videó, de, hogy álmunkban sem szeretnénk átélni, az biztos. Elsőre úgy tűnhet, hogy zsenília golyók ragadtak a lány hajában, ám közelebbről megnézve, ennél rosszabb a helyzet.

A rémálmot a Bunchems nevű játék okozta, amely kisebb-nagyobb golyókból áll, ezeket pedig össze lehet tapasztani. A lány gyönyörű, hosszú hajába húsznál is több ilyen golyó ragadt.

A videóból kiderült, hogy a mentőakció sokadik órájában, már legalább 20 ember volt a házban, hogy megmentsék a lány haját az ollótól. Végül nagy türelemmel, sok-sok fésűvel, és 2 flakon babaolajjal sikerült eltávolítani a játékot a hajkoronából.

Néhány éve a Gyerekszoba számolt be hasonló esetről. Annál a családnál közel 3 órába telt, mire 15 darab golyót kiszedtek egy Abigel nevű kislány hajából, de még legalább ennyi várt rájuk. Végül 20 órás művelettel szabadultak meg az utálatos játéktól. 

A gyártó egyébként maga is felrakott az weboldalukra egy videót arról, hogy mit kell tenni, ha a golyók hajba kerülnének. Ebben azt tanácsolják, hogy növényi olajat, vagy hajbalzsamot használjanak. Abigel anyja viszont kijelentette, hogy náluk ezektől csak rosszabb lett a helyzet.

@fashionhousetok Girls worst nightmare😳😳 Bunchems in hair!!! #hair #hairtok #fyp ♬ wooowa ba ba ba ba - peyton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top