nlc.hu
Trend

Katalin hercegné új, vadóc frizurája

Katalin hercegné 70-es éveket idéző frizurájával elhalványította Meghan Markle-t

Katalin hercegné egy börtönbe látogatott el kedden, amikor megvillantotta új frizuráját. A legtöbben erre figyeltek, nem pedig a Londonba utazó Meghanre.

Katalin hercegné bekötött ujjakkal jelent meg a surrey-i férfi börtön kapujában kedden délelőtt. A 41 éves hercegné azért látogatott el az intézménybe, hogy megköszönje a szenvedélybetegekkel foglalkozó egység munkatársainak munkáját.

Vilmos herceg neje otthon sérült meg, miközben gyermekivel a kertjükben felállított trambulinon ugrált. De a történetben nem is annyira a sebesülés, hanem Katalin új frizurája a lényeges. Ő ugyanis vagy szorosan feltűzött kontyot visel, vagy egyenesre szárított a frizurája, egy-egy lágyabb hullámmal a végén.

Katalin hercegné frizurája akkor és most

Katalin hercegné frizurája korábban és most (Fotó: Profimedia/nlc)

Kedden viszont dús barna hajkoronáját hatalmas loknikkal dobta fel, ráadásul frufrut is vágatott, aminek köszönhetően pont úgy festett, mint egy címlapsztár a 70-es években. A kommentelők többségének tetszik Katalin új stílusa, sokak szerint divatosabb lett a megjelenése, mások viszont úgy látják, hogy kevésbé elegáns.

Katalin hercegné és Farrah Fawcett

Azt mondják, tiszta 70-es évek (Fotó: Profimedia)

Akárhogyan is, Katalin érdekesen időzítette az új frizurájának „premierjét”. Azokban az órákban ugyanis Meghan Markle – igaz, csak néhány rövidke percre – pont az Egyesült Királyságban volt. Harry herceg neje kedden Los Angelesből Londonba utazott, ott szállt át arra a gépre, amely Németországba repítette a férje által megálmodott, Invictus Games-re. A házaspár egyébként itt, pontosabban Düsseldorfban tölti majd Harry születésnapját, ami szeptember 15-én lesz.

Volt már amúgy olyan pletyka is, hogy Katalin Meghant másolja a frizuráival. Ők tudják…

Meghan Markle reptéren

Meghan Markle Londonban 2023.09.12-én (Fotó: Profimedia)

Az Invictus Games egy 2014-ben, Harry herceg által alapított sportverseny, amelyen a részt vevő sportolók sérült katonák és veteránok. Többféle sportágban szerveznek mérkőzéseket az esemény során, mint például kerekesszékes kosárlabda, ülőröplabda, vagy beltéri evezés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top