nlc.hu
Trend

Hugh Grant felesége

Ragyogott III. Károly mellett Hugh Grant felesége

Teljességgel kijelenthető, hogy Hugh Grantnek jól áll a házasság!

A héten Franciaországba látogatott III. Károly király és Kamilla királyné. Csütörtökön ellátogattak például ahhoz a sétányhoz, ami tele van virágokkal, és még 2014-ben nevezték el II. Erzsébetről.

Szerdán pedig látványos fogadást rendeztek a tiszteletükre a Versailles-i kastély Tükörgalériájában. Az eseményre számos hírességet is elhívtak. Ott volt például Hugh Grant és felesége, Mick Jagger és Bernard Arnault francia milliárdos is.

Hugh Grant ö és Anna Elisabet Eberstein

Ragyogtak! (Fotó: Profimedia)

Hugh Grant – aki a 90-es évek egyik legszaftosabb pletykáját szolgáltatta a lapoknak – 2018-ban vette feleségül a nála 19 évvel fiatalabb, televíziós producerként dolgozó Anna Elisabet Ebersteint. Kapcsolatukat kicsit sem lehet drámától mentesnek nevezni. Legalábbis ami az első néhány közös évüket illeti.

2011-ben a színész akkori kedvese, Tinglan Hong egy kislányt hozott a világra, aki a Tabitha nevet kapta. Grant és Hong szakítottak, majd a férfi összejött Annával. Ő 2012 őszén adott életet közös gyermeküknek, akit Johnnak neveztek el. Újabb csavar jön, ugyanis a Bridget Jones sztárja néha-néha visszajárt Honghoz is, aki 2013 februárjában szintén gyereket szült, ő lett Felix. Anna csak két évvel később, 2015-ben fogadta vissza Grantet, és azóta még két gyermekük született. 

A színész egyébként a napokban ünnepelte a 63. születésnapját. Ő maga úgy nyilatkozott, hogy az egész élete megváltozott azzal, hogy apa lett belőle. 

Nézd meg a fogadáson készült képeket!

III. Károly, Kamilla királyné, Emmanuel Macron és Brigitte Macron
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top