nlc.hu
Trend

Claudia Schiffer lenyűgözően nézett ki a kifutón

Szenzációsan nézett ki a kifutón az 53 éves Claudia Schiffer – fotók

36 éve kezdett el modellkedni Claudia Schiffer, és a Versace bemutatón most ismét bizonyította, hogy nem véletlenül lett belőle az egyik legnépszerűbb szupermodell.

Claudia Schiffernek már nem tartozik a napi rutinjához a kifutókon való szereplés, ám az idei Milánói Divathét kedvéért mégis kivételt tett, hogy bemutassa a Versace tavaszi kollekcióját.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer megérkezik a divatbemutató helyszínére (Photo by MEGA/GC Images)

A modell a pályát még 1987-ben, 17 évesen kezdte, és néhány év leforgása alatt a földkerekség egyik legismertebb arca lett. Most a sztár újfent bizonyította, hogy még megvan benne az X-Faktor: csodás megjelenésével mindenkit lenyűgözött Milánóban – írja a brit Metro.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer a padlóhoz öltözött. (Photo by Victor Boyko/Getty Images)

A sakktáblamintás zöld ruhája és ezüst cipője láttán sokaknak esett le az álla, az első sorban ülőkön látszott, mennyire lenyűgözi őket a világ egyik legismertebb modelljének megjelenése a kifutón.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer a pályája elején, 1990 körül (Photo by julio donoso/Sygma via Getty Images)

Schiffer megjelenésén túl a Milánói Divathét egyik legnagyobb eseménye az volt, hogy Kanye West a teste és az arca minden egyes pontját takaró fekete ruhában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top