nlc.hu
Trend

64 évesen úgy öltözik, mint egy huszonéves

65 évesen úgy öltözik, mint egy huszonéves, és nem érdekli mások véleménye

Imádja a crop topot, a szexi szoknyákat és még számos más ruhadarabot, amit a sztereotípiák szerint ebben a korban már rég nem viselhetne.
Feisty Redhead

Feisty Redhead néven vált ismertté a TikTokon egy lenyűgözően fiatalos amerikai nagymama, aki saját bevallása szerint elmúlt 65 éves, igaz, ez sem az arcán vagy a testén, sem pedig az öltözködési stílusán nem látszik. 

Azt vallja, hogy az életkornak megfelelő öltözködés manapság már nem létezik, éppen ezért ő olyan ruhákba bújik, amilyenekben jól érzi magát, még akkor is, ha egyesek szerint ebben a korban ilyeneket már nem viselhetne. Legyen szó crop topokról, mélyen dekoltált vagy ép testre simuló ruhákról, szexi szoknyákról vagy épp aprócska sortokról. 

TikTok-oldalán, melyet immár közel 27 ezeren követnek elsősorban testpozitív üzeneteket közvetítő tartalmakat tesz közzé. Ömmagáról azonban keveset árul el, a nevét például titokban tartja, azt azonban nem, hogy 45 éve házas, két gyermeke és három unokája van.  

Bár akadnak, akik kritizálják, amiért nem hajlandó az életkorának megfelelően öltözni, ő nem törődik ezekkel a megjegyzésekkel, mivel így érzi magát önazonosnak. A videóihoz érkező hozzászólások egyébként döntő többségében pozitívak, rengeteg elismerő kommentet kap.

„Drágám, olyan vagy, mint egy üveg finom bor, az életkorral egyre jobb leszel. Gyönyörű” – írta az egyik posztjához egy kommentelő. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top