nlc.hu
Trend

Így hordd a férfi inget nőiesen!

Így viselj férfi inget nőiesen!

A férfi ing a női ruhatár stílusos darabja is lehet. Mutatunk néhány variációt, hogyan építheted be a szettjeidbe.

Az amerikai filmekben kötelező elem, hogy az első közös éjszaka után a pár nőtagja magára ölti reggel a férfi ingét. És valószínűleg legtöbben már mi magunk is kipróbáltuk. Túl azon, hogy kényelmes és laza, még az is jó érzés, hogy a párunk holmijában lehetünk, ki ne vett volna már kölcsön egyébként is egy-egy pulóvert, melegítőfelsőt, pólót vagy éppen boxeralsót.

Nem kell erről a hangulatról lemondanunk akkor sem, ha otthonunkon kívül szeretnénk megélni. Mindössze a partnerünk toleranciájára lesz szükségünk, amiért elkoboztuk a ruhadarabját, esetleg olyan ingére, ami már egyébként sem szeret, esetleg tervezi is a selejtezését. Mutatunk néhány olyan ötletet, amik bevetésével úgy érezheted, megújítottad a ruhatárad, és még csak pénzt sem kellett hozzá költened.

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

A legegyszerűbb, mégis nőies módja a férfiing viselésének, ha feldobod egy övvel, ami egyből új dimenzióba emeli majd. Különösen jól működik a megoldás, ha az öv feltűnő színű vagy éppen vastag, esetleg mindkettő. Optikailag tovább karcsúsíthatod magad, ha az ing alá egy szűk topot veszel, az inget kigombolod, és így veszel fel hozzá övet. Az összehatás: vékonyabb derék, teltebb keblek, ami igen klassz kombináció.

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

Természetesen ne feledkezzünk meg a jól ismert klasszikusról sem, az összecsomózott változatról. Ha deréktájon kötöd össze az ing alját, akkor az szuperül karcsúsít, ha pedig ennél magasabban, akkor pedig megnyújt, és egy klassz boleróként tud funkcionálni.

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

Ha párod kellően széles, bő, nagy méretű inget visel, akkor egészen különleges megoldás, hogy gombolás helyett egyszerűen áthajtod magadon az ing két oldalát, nagyjából úgy, ahogyan a lapszoknyáknál szoktuk tenni. Nálunk a szekrényben slim fit ingek vannak, ezért kénytelen voltam kézzel összetartani magamon a fotón látható darabot, de biztos vagyok benne, hogy ezek után szert fogok tenni egy használtruha üzletben ilyen céllal egy méretesebb darabra.

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

Kifejezetten különleges és mutatós, ha az inget mélyen kezded csak összegombolni, és lehúzod mindkét válladra. Azt gondolhatnánk, hogy nem tart ki majd stabilan, de ez tévedés, kiválóan lehet viselni amellett, hogy szuperül néz ki. Egyedül arra érdemes figyelni, hogy a nyakrésznél a gallért szépen hajtsuk vissza, hogy kisimuljon a hátunkon.

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

Ha már úgyis a gallér és nyakrész visszahajtásánál tartunk, jöjjön egy speciális verzió. Kizárólag az ing alsó részét gombold össze magadon az említett terület elegyengetése után, majd csavard önmaga köré az ing mindkét ujját, hogy azután mell alatt összekösd őket egymással. Ízlésed szerint egyengesd el az ingujjakat, majd tűrd bele nadrágod vagy szoknyád derékrészébe. Ez biztosan nem fog szembejönni veled az utcán…!

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

(Fotó: nlc/Csízi Ágnes)

És amennyiben kedveled a lazán sikkes, kényelmes és letisztult öltözékeket, akkor egyszerűen gombold össze az inget legfelül, szorosan a nyakánál, minden tovább részét pedig hagyd szabadon. Ne aggódj, szorítani nem fog, hiszen párod nyaka nagy valószínűséggel szélesebb a tiédnél, csak arra ügyelj, hogy ne a többi változat kipróbálása után dönts ennél a változatnál, mert akkor olyan gyűrött lesz végül már az ing, mint amilyenné az enyém vált erre a fotóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top