Készíts magadnak látványos halloween-manikűrt! – lépésről lépésre

M. N. | 2023. Október 28.
A halloween jellegzetes színeivel és motívumaival a körmeidet is kidekorálhatod. Íme, három szuper ötlet!

Hangold a körmeidet is halloweenre! A most következő három, látványos dizájnt, melyet Szálkai Hajnalka, a NAILSPA tulajdonosa mutat be lépésről lépésre, házilag is egyszerűen elkészítheted. 

Narancs-fekete

Halloween manikűr

A halloween alapszínei a narancssárga és a fekete. Ezúttal a manikűr alapja is ez a két szín lesz. Lakkozhatod felváltva az egyik körmödet ilyen, a másikat olyan színre. Vagy két-három körmödet narancssárgára, a többit feketére. (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

A narancssárga alapra egy vékony ecset vagy egy fogpiszkáló segítségével, fekete színnel húzz két, széttartó vonalat! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

Majd a széttartó vonalakat keresztben húzogasd át még vékonyabb vonalakkal, így varratszerű mintát kapsz. (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

Egy másik narancsszínűre lakkozott körömre fess apró csillagokat, pöttyöket! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

Mutatós megoldás a narancs alapon fekete, elfolyó minta is. De a fekete alapot is feldobhatod például fehér vonalkákkal. (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Pókos

Halloween manikűr

Ez a dizájn fekete és nude alapra készül. A világos köröm alsó felére, kissé oldalra húzz egy vékony, függőleges, fekete vonalat! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

A vonal végére fess egy apró pókot! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

A mellette lévő nude köröm jobb alsó részére húzz két széttartó vonalat feketével! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

Majd a vonalakat összekötve fess egy belógó pókhálót! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

Íme, a kész manikűr! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Szellemes

Halloween manikűr

A szellemes körmöket önálló dizájnként vagy az előző mellé is elkészítheted. Az alap itt is legyen világos, nude vagy valamilyen hűvös árnyalat! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

A köröm alsó felére kerüljön a kis szellem alak, melyet szintén vékony ecsettel vagy egy fogpiszkáló hegyével is megfesthetsz! (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Halloween manikűr

Egy másik körömre pedig kerüljön például múmiás dizájn: a figura fehér színnel, néhány ecsetvonással és két fekete pöttyből egyszerűen kialakítható. (Fotó: NAILSPA / Szálkai Hajnalka)

Exit mobile version