nlc.hu
Trend

Trendi halloween-sminkek 2023

Ezeknél a sminkeknél nincs divatosabb idén halloweenkor

Ezekkel a sminkekkel nem lőhetsz mellé, ha halloween-partira mész az elkövetkezendő napokban.
Halloween smink

Halloween-buliba készülsz, de még nem döntötted el, milyen sminket készíts? Szeretnéd, ha nem csak látványos, de trendi is lenne az arcfestésed? A TikTokon idén ezek a sminkek a legfelkapottabbak:

Horror Barbie

A Barbie-film kapcsán feltámadt Barbie-láz végigsöpört az egész 2023-as éven, így semmi meglepő nincs abban, hogy az idei halloween legdivatosabb sminkjei között is ott találjuk Barbie ihletésű arcfestést, persze alkalomhoz illő, horror változatban.

@creative.cliche Just a barbie girl doing my halloween makeup ❤️‍🔥 I thought this would be a fun concept 🎃 Let me know who I should do next! 👻Sunset colored foundations in red & yellow 🦇Ttdeye colored contacts in Aquarius #barbie #barbiemakeup #halloweenmakeup ♬ Paint The Town Red - Doja Cat

Wednesday Addams

Az Addams Family karakterei inspirálta jelmezek és sminkek évtizedek óta stabilan jelen vannak a halloween divatjában, a tavaly bemutatott sorozat pedig minden korábbinál népszerűbbé tette és divatikonstátuszba emelte Wednesday Addams figuráját. A trend közel egy évvel a produkció debütálása után is érezteti a hatását. Még mindig menő tehát a Wednesday smink, bár vélhetőleg nem ezzel leszel egyedi a halloween partin.

@sydneypurl Replying to @Louise 🖤 - video concept IB @emblawigum #wednesdayaddams #halloweenmakeup #makeupchallenge ♬ original sound - MGM Studios

Szirén

A mermaidcore, vagyis a sellők és szirének ihlette trend sem csillapodik, sőt. A TikTokon hatalmasat mennek ezekben a napokban a sötét tónusú hableányos sminkek elkészítését bemutató videók. Például ez:

Pókháló

A pókháló a halloween egyik klasszikus motívuma, mely kifejezetten látványosan mutat sminkek részeként is, például a szemek környékére festve. Mondjuk így:

@_byandra_ Halloween INSPO - easy makeup to try this halloween. 🎃🎃👻👻 que os parece ? Halloween eyeliner inspo 🖤🖤 #halloween #halloweenmakeup #halloweenlook #halloweeninspo #halloween2023 ♬ original sound - lexie! 🤍

Horror bohóc

A bohócokat az emberek egy jelentős része sokkal inkább rémisztőnek tartja, mintsem viccesnek. Olyannyira, hogy a bohócoktól való félelemnek már neve is van: kuloultrofóbia. Éppen ezért nem kell csodálkozni azon, hogy a bohóc smink is ott van a TikTokon is legkeresettebb halloweeni arcfestések között. 

@makeuprevolution Day 12: 🩸Split Clown🩸 Reveal your spooky side with this Pennywise inspired Halloween look😲🔥 Use our #itxrevolution and #RevolutionSFX Collection ❤️ #30daysofrevoween #halloweenmakeup2023 #clownhalloweenmakeup ♬ Halloween Story - Official Sound Studio

Karmolás

A vérfarkas-karmolásokat imitáló arcfestéssel szinte bármilyen sminknek halloweeni hangulatot kölcsönözhetsz. És elkészíteni sem egy nagy ördöngösség. 

@annabaxtermakeup Easy werewolf 🐺 Makeup tutorial! Let me know what you think I should do next?? Products:- Snazaroo bright red face and body paint @BPerfect Cosmetics Carnival XL pro palette @REVOLUTION x Game of Thrones forever flawless mother of dragons palette for shading @Coloured Contacts 👁 Azezel yellow lenses* @maccosmetics Stone lip pencil @LottieLondon arch rival microfine brow pen @Eldora lashes in S319 #halloweenmakeuphacks #halloweenmakeuphack #makeuphacks #werewolfmakeup #werewolfmakeuptutorial #halloweenmakeuptutorial #halloweenmakeup2023 #easyhalloweenmakeup #halloweenmakeupideas #beginnerhalloweenmakeup ♬ Mountain King - Halloween Sound Effects

Fűrész

A Fűrész tizedik része néhány hete debütált a mozikban, ennek köszönhetően pedig újra felkapottá váltak a kulthorror karakterei. Halloweenre hibátlan választás lehet az ikonikus figurát, Billyt idéző arcfestés, akár kissé glamúrosított változatban. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top