nlc.hu
Trend

A Dior csecsemőparfümje 100 ezer forintba kerül

100 ezer forintért árulja a bébiparfümjét a Dior

Az úgynevezett bébiparfüm valójában egy alkoholmentes, illatos víz. Mondjuk ehhez képest igen borsos árat kérnek érte.
Baby Dior

Nem tudom, hogy valós igényre reagált-e a Dior luxusmárka, amikor kifejlesztette a bébiparfümjét, mindenesetre erősen kételkedem, hogy egy valódi kisbaba csodás bőrének illatánál jobb lehet, de lehet, csak én vagyok kishitű. Az alkoholmentes, illatos víz a cég szerint „a kora gyerekkor emlékének gyengéd emlékeztetője”, de miért van szükség emlékeztetőre, amikor a csecsemő maga a kora gyerekkor?

A cég szerint a parfümjükben gyümölcsillat vegyül a párnaszerű pamut és a bársonyos virágszirmok könnyed jegyeivel – írja a 24.

A Bonne Étoile, azaz Szerencsecsillag névre keresztelt illat pink és szeladon (a zöld egy fajtája) színekben került a boltok polcaira, és 98 százalékban természetes anyagokat tartalmaz. Tömegtermék biztosan nem lesz belőle, ugyanis egy 100 milliliteres üvegért nagyjából százezer forintot kérnek. A termékcsaládban egyébként mosdatókrém, tusfürdő hab és testápoló tej is kapható, természetesen szintén borsos áron.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top